De kernactiviteit van Zethoven-Hornstra Bouwplan Ontwikkeling is het ontwikkelen van woningbouwplannen.
We funderen ons daarin op meer dan 20 jaar ervaring en hebben inmiddels letterlijk voor honderden mensen een nieuwe woonomgeving gecreëerd. Onderscheidend is de grote diversiteit in de door ons bediende doelgroepen. Zo realiseren wij projecten van slimme geprefabriceerde startersconcepten, tot middensegment woningbouw en individuele villabouw in het exclusieve segment. In dat segment hebben wij een onderscheidende reputatie opgebouwd.

Ondanks onze kennis, ervaring en vele gerealiseerde planontwikkelingsreferenties in woningbouw varianten zoals binnenstedelijke nieuwbouw ontwikkelingen, herbestemmen van monumentaal vastgoed en appartementenbouw, ligt ons specialisme bij grondgebonden woningbouw met vaak een landelijk karakter. Naast de steden, vindt men ons dan ook veelal in dorpen en middelgrote kernen.

Woningbouw plannen

Onze kwaliteit is het vinden van de balans tussen de wens van de mens, onze zorg voor flora en fauna en het economisch belang.

Kortom: Wij maken met kennis en inbeeldingsvermogen van onze doelgroep, een op verantwoorde wijze in de omgeving ingepast bouwplan met een hoge prijs- kwaliteitverhouding.
Door daarbij bescheiden en berekenend te ondernemen, vanuit een gezonde financiële positie, garanderen wij onze continuïteit in doorlopend veranderende marktomstandigheden.