Gerealiseerd

2x vrijstaand- & 6x half vrijstaand

Heerenveen, Catharinalaan
Skoatterwâld
Onder architectuur gebouwd
Ruime kavels met tuin op het zuiden
Geheel gasloos
Compleet en zeer veel leefruimte

2x vrijstaand- & 6x half vrijstaand

Vorstelijk wonen in Skoatterwâld

De 2 riante vrijstaande- en 6 halfvrijstaande woningen mogen met recht uniek genoemd worden. Kenmerkend voor de woningen zijn de statige- en subtiel gevarieerde gevels. De bouwkwaliteit is van bijzonder hoog niveau en daarvan plukt u straks de vruchten. Het materiaalgebruik en de detaillering zijn zodanig gekozen dat de woning als onderhoudsvriendelijk mag worden betiteld. Metselwerk aluminium en de hardhouten kozijnen betekenen dat er bijna geen onderhoud meer uitgevoerd hoeft te worden aan de buitenzijde van de woning.

Het tijdloze ontwerp voorziet in fraaie lichtinval en veel leefruimte op de begane grond. De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning. Naast de riante living hebben de woningen een ruime woonkeuken met directe toegang tot de garage. De woningen krijgen drie ruime slaapkamers, een luxe badkamer met douche en tweede toilet en een vrij indeelbare tweede verdieping voor een vierde slaapkamer en werk- of speelruimte.

De woningen zijn voorzien van de modernste installaties en de gehele begane grond- en eerste verdieping van de woning zijn voorzien van vloerverwarming, hierdoor heeft de woning altijd een prettig binnenklimaat en ervaart u maximaal comfort.

De kavels zijn aan de voorzijde ruim van opzet waardoor u op uw eigen oprit met twee auto’s kunt parkeren. In uw tuin gelegen op het zuiden kunt u een fraai zonneterras aanleggen.

Duurzaamheid

De woningen staan niet allen in een groene omgeving maar worden ook nog eens duurzaam gebouwd. De geheel gasloze woningen zijn zeer goed geïsoleerd en energiezuinig. De woningen worden standaard voorzien van 10 zonnepanelen (bouwnummers 2,4 en 6) en 13 zonnepanelen (bouwnummers 1,3,5,7 en 8), vloerverwarming en een lucht/water warmtepomp.

Opties

De woningen die u worden aangeboden zijn erg compleet in de basis zijn ze onder andere voorzien van een garage met dubbele openslaande houten deuren, een ruime woonkeuken en riante living! Heeft u toch behoefte aan meer leefruimte of een extra kamer op zolder? Dan heeft u diverse mogelijkheden om uw woning naar eigen wens aan te passen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een extra uitbreiding van de keuken, een bijkeuken & berging in de garage en extra kamers op zolder.

Makelaar

Makelaardij Hoekstra

Nieuwstraat 29
8441 GC Heerenveen
Telefoonnummer 0513-628300