Verkocht

3 vrijstaande woonvilla's

Nooitgedacht (Rolde), Boslaan & Germondylaan
Bosrijck wonen: Genieten van ruimte, rust en natuur
Houten garage - openslaande deuren - betonvloer
Gasloos – vloerverwarming -24 zonnepanelen
Riante leefkeuken met inpandige berging
Unieke architectuur

3 vrijstaande woonvilla's

Riant wonen in het groen

Ruimte, rust, groen en water in de nabijheid gaan hier hand in hand met de levendigheid van een gevarieerde woonwijk. Nooitgedacht is ruim opgezet met veel groen en genoeg mogelijkheden om in de wijk en in de omgeving een heerlijke wandeling te maken.

De woningen worden gerealiseerd op ruime kavels. Het groen aan de voor- en achterzijde zorgen voor een ideale geborgen en vrije ligging. De kavels zijn aan de voorzijde ruim van opzet waardoor u op de eigen oprit meerdere auto’s kunt parkeren. In uw tuin kunt u een fraai zonneterras aanleggen.

Bosrijck wonen-De bosvilla’s 

De  bosvilla’s mogen met recht uniek genoemd worden. De bosvilla’s zijn zo ontworpen dat ze qua materiaalgebruik, kleur, lichtinval en detaillering geheel passen in de bosrijke omgeving. Het karakteristieke en tijdloze ontwerp voorziet in een fraai lichtinval en veel ruimte op de begane grond. De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning.

De woningen hebben een royale woonkamer en woonkeuken met directe toegang tot de inpandige bijkeuken. Op de verdieping treft u drie ruime slaapkamers , een separate bergruimte en een luxe badkamer.
De grote bergzolder is bereikbaar via een vlizotrap.

Alle woningen zijn geheel gasloos en voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen. Hierdoor heeft uw woning een prettig binnenklimaat en ervaart u maximaal comfort. Vanaf heden zal uw woning geen zorg zijn, maar kunt u er juist van genieten.

Opties

Deze woning kan met uw wensen in de toekomst mee veranderen. Hoe onvoorspelbaar deze ook kunnen zijn. De woningen kunnen levensloopbestendig worden gemaakt. De bosvilla’s die u worden aangeboden zijn reeds zeer compleet en riant. Heeft u toch behoefte aan een extra werk-/slaapkamer op de begane grond of een grotere grage met overkapping? U heeft diverse (optie) mogelijkheden om uw woning naar uw eigen wens aan te passen.

Duurzaamheid  

De woningen staan niet alleen in een groene omgeving maar worden ook nog eens duurzaam gebouwd. De gasloze woningen zijn voorzien van de modernste installaties en worden standaard voorzien van  zonnepanelen, een lucht/water warmtepomp en vloerverwarming op de begane grond en verdieping. Hierdoor heeft de woning altijd een prettig binnenklimaat en ervaart u maximaal comfort.

Makelaar

Lamberink Makelaardij

Javastraat 10-18
9401 KZ
Assen