Gerealiseerd

3 vrijstaande woonvilla's

Nooitgedacht (Rolde), Boslaan & Germondylaan
Bosrijck wonen: Genieten van ruimte, rust en natuur
Houten garage
Gasloos
Riante leefkeuken
Openslaande deuren
24 zonnepanelen

3 vrijstaande woonvilla's

Riant wonen in het groen

Ruimte, rust, groen en water in de nabijheid gaan hier hand in hand met de levendigheid van een gevarieerde woonwijk. Nooitgedacht is ruim opgezet met veel groen en genoeg mogelijkheden om in de wijk en in de omgeving een heerlijke wandeling te maken.

De woningen worden gerealiseerd op ruime kavels. Het groen aan de voor- en achterzijde zorgen voor een ideale geborgen en vrije ligging. De kavels zijn aan de voorzijde ruim van opzet waardoor u op de eigen oprit meerdere auto’s kunt parkeren. In uw tuin kunt u een fraai zonneterras aanleggen.

Opties

Deze woning kan met uw wensen in de toekomst mee veranderen. Hoe onvoorspelbaar deze ook kunnen zijn. De woningen kunnen levensloopbestendig worden gemaakt. De bosvilla’s die u worden aangeboden zijn reeds zeer compleet en riant. Heeft u toch behoefte aan een extra werk-/slaapkamer op de begane grond of een grotere grage met overkapping? U heeft diverse (optie) mogelijkheden om uw woning naar uw eigen wens aan te passen.

Duurzaamheid  

De woningen staan niet alleen in een groene omgeving maar worden ook nog eens duurzaam gebouwd. De gasloze woningen zijn voorzien van de modernste installaties en worden standaard voorzien van  zonnepanelen, een lucht/water warmtepomp en vloerverwarming op de begane grond en verdieping. Hierdoor heeft de woning altijd een prettig binnenklimaat en ervaart u maximaal comfort.

Makelaar

Lamberink Makelaardij

Javastraat 10-18
9401 KZ Assen
Telefoonnummer 0592-338410