Gerealiseerd

6 levensloopbestendige woningen

Borger, Daalkampen (Ploegspoor)
Borgrijck
Unieke Architectuur
Duurzaam & comfortabel
Riant wonen in het groen

6 levensloopbestendige woningen

Ploegspoor, riant wonen in het groen

Ruimte, rust en groen in de nabijheid gaan hier hand in hand met de levendigheid van een gevarieerde woonwijk. De wijk Daalkampen is ruim opgezet met veel groen en genoeg mogelijkheden om in de wijk en in de omgeving een heerlijke wandeling te maken.
De woningen worden gerealiseerd op compacte kavels met vrij uitzicht aan de achterzijde van uw woning. Het groen aan de voor – en achterzijde  zorgen voor een ideale en vrije ligging. De kavels zijn aan de voorzijde ruim van opzet waardoor u op de eigen oprit twee auto’s kunt parkeren. De tuin aan de achterzijde wordt afgewerkt met een fraaie gemetselde tuinmuur. In uw tuin kunt u een fraai zonneterras aanleggen.

Informatie 6 levensloopbestendige woningen

De woningen  

Dit woonplan bestaat uit 6 onder architectuur gebouwd vrijstaande woningen. De woningen zijn met recht uniek te noemen.  Het karakteristieke en tijdloze ontwerp voorziet in een fraaie lichtinval en veel leefruimte op de begane grond. Deze woning kan met uw wensen in de toekomst mee veranderen. Hoe onvoorspelbaar deze ook kunnen zijn. De woningen zijn dus levensloopbestendig.
De woningen hebben een royale woonkamer en woonkeuken. Op de begane grond is een ruime slaapkamer met aangrenzende badkamer. Tevens vindt u een geisoleerde inpandige berging en een riante bijkeuken. Op de eerste verdieping treft u nog een bergkamer en 2 slaapkamers aan, waarvan een zeer ruim uitgevoerd met fraai uitzicht over de landerijen.
Alle  woningen zijn geheel gasloos en voorzien van vloerverwarming, tripple glas en zonnepanelen. Hierdoor heeft uw woning een prettig binnenklimaat en ervaart u maximaal comfort. Vanaf heden zal uw woning geen zorg zijn, maar kunt u er juist van genieten.

Opties

De woningen die u worden aangeboden zijn reeds zeer compleet en riant. Heeft u toch behoefte aan bijvoorbeeld  meer bergruimte of een extra badkamer Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een extra uitbreiding van de inpandige berging, een carport of een extra badkamer op de verdieping. U heeft diverse optiemogelijkheden om uw woning naar eigen wens aan te passen. Een prettig idee voor nieuwe bewoners!

Duurzaamheid

De woningen staan niet alleen in een groene omgeving maar worden ook nog eens duurzaam gebouwd en zijn zeer energiezuinig. De geheel gasloze woningen zijn voorzien van de modernste installaties en worden standaard voorzien van triple glas, zonnepanelen, vloerverwarming en een lucht/water warmtepomp met topkoeling. Hierdoor heeft de woning  een prettig binnenklimaat en ervaart u maximaal comfort

Makelaar

Wim Stuursma Makelaardij

Kruisstraat 2A
9531 JE Borger
Telefoonnummer 0599-236666