Verkocht

8 halfvrijstaande woningen

Nooitgedacht (Rolde), Brinklaan
Buren aan de Brinklaan: Rust, ruimte en natuur
Gasloos – vloerverwarming – 22 zonnepanelen
Ruime kavels in het groen met veel privacy
Riante leefkeuken & living
Unieke architectuur

8 halfvrijstaande woningen

Riant wonen in het groen

Ruimte, rust, groen en water in de nabijheid gaan hier hand in hand met de levendigheid van een gevarieerde woonwijk. Nooitgedacht is ruim opgezet met veel groen en genoeg mogelijkheden om in de wijk en in de omgeving een heerlijke wandeling te maken.

De woningen worden gerealiseerd op ruime kavels. Het groen aan de voor- en achterzijde zorgen voor een ideale geborgen en vrije ligging. De kavels zijn aan de voorzijde ruim van opzet waardoor u op de eigen oprit meerdere auto’s kunt parkeren. In uw tuin kunt u een fraai zonneterras aanleggen.

Kavelkaart

Kavel

De halfvrijstaande Bosvilla’s

De 8 halfvrijstaande bosvilla’s mogen met recht uniek genoemd worden. De woningen zijn zo ontworpen dat ze qua materiaalgebruik, kleur, lichtinval en detaillering geheel passen in de bosrijke omgeving. Het plan bestaat uit twee woningtypen: een riante gezinswoning – en een levensloopbestendige woning. De woningen zijn met elkaar gecombineerd tot een twee- onder- een kapwoning. Zo wordt er een brede doelgroep bediend en ontstaat er een architectonisch fraai wisselend straatbeeld.

De riante gezinswoning

Het karakteristieke en tijdloze ontwerp voorziet in een fraaie lichtinval en veel leefruimte op de begane grond. De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning. De woningen hebben een royale woonkamer en woonkeuken met directe toegang tot de garage vanuit de hal. Op de verdieping treft u drie ruime slaapkamers en een luxe badkamer aan. De grote zolder is bereikbaar via een vaste trap. Hier heeft u de mogelijkheid om nog een extra werk of speelkamer te creëren.

De riante levensloopwoning

Het karakteristieke en tijdloze ontwerp voorziet in een fraaie lichtinval en veel leefruimte op de begane grond. De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning. De woningen hebben een royale woonkamer woonkamer en woonkeuken met directe toegang tot de inpandige bijkeuken. Op de begane grond treft u een riante slaapkamer en badkamer aan. De verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Hier treft u twee ruime zolderkamers aan.

Kortom woningen met een markante verschijningsvorm en gebouwd met zeer hoge kwaliteit en luxe materialen. Alle woningen zijn geheel gasloos en voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen. Hierdoor heeft uw woning een prettig binnenklimaat en ervaart u maximaal comfort. Vanaf heden zal uw woning geen zorg zijn, maar kunt u er juist van genieten.

Makelaar

Lamberink Makelaardij

Javastraat 10-18
9401 KZ
Assen