Gerealiseerd

19 geschakelde woningen

Delfzijl, Saul van Messelstraat
Buren in de Schrijversbuurt
Bevingsbestendig
Gasloos en energiezuinig
Onder architectuur gebouwd
Duurzaam en comfortabel

19 geschakelde woningen

Wonen in de Schrijversbuurt       

Geborgenheid, rust, groen en water in de nabijheid gaan hier hand in hand met de levendigheid van een gevarieerde nieuwe woonwijk. De wijk is ruim opgezet met veel groen en genoeg mogelijkheden om in de wijk en in de omgeving een heerlijke wandeling te maken.

De karakteristieke woningen worden gerealiseerd op ruime kavels. Het groen aan de voorzijde en de diepe achtertuinen zorgen voor een ideale en vrije ligging. De woningen aan de Simon van Wattumstraat zijn gelegen aan de rand van het park. kavels zijn aan de voorzijde ruim van opzet waardoor u op de eigen oprit met gemak twee auto’s kunt parkeren. In uw tuin kunt u een fraai zonneterras aanleggen.

Informatie 19 geschakelde woningen

De woningen

Dit woonplan bestaat uit 19 rijwoningen, gesitueerd op een mooielocatie aan de Jetta Dijkstrastraat & Simon van Wattumstraat . Er worden u 8 hoekwoningen en 11 tussenwoningen aangeboden. Door het aanbod van verschillende woningtypen is er voor ieder wat wils! Van een grote gezinswoning met drie bouwlagen en veel slaapkamers tot een ideale duurzame en comfortabele woning voor kleinere huishoudens.

Woningen met een markante verschijningsvorm, en gebouwd  met zeer hoge kwaliteit en onderhoudsvriendelijke materialen. Kenmerkend voor de woningen zijn de statige – en subtiel gevarieerde gevels. Alle woningen zijn geheel gasloos en worden bevingsbestendig gebouwd. Vanaf heden zal uw woning geen zorg zijn, maar kunt u er juist van genieten.

Opties

De verschillende woningen die u worden aangeboden kunnen ieder naar eigen wens worden uitgebreid. Heeft u toch behoefte aan meer leefruimte? ? Dan heeft u diverse mogelijkheden om uw woning naar eigen wens aan te passen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een extra uitbreiding met een extra verdieping, een gemetselde bijkeuken, een garage (mogelijk bij bouwnummers 10 en 19), of een uitbreiding van de woonkamer op de begane grond. Een prettig idee voor nieuwe bewoners!

Duurzaamheid

De woningen staan niet alleen in een groene omgeving maar worden ook nog eens duurzaam gebouwd. De gasloze woningen zijn voorzien van de modernste installaties en worden standaard voorzien van  zonnepanelen, een lucht/water warmtepomp en vloerverwarming op de begane grond en verdieping. Hierdoor heeft de woning altijd een prettig binnenklimaat en ervaart u maximaal comfort.

Makelaar

Nieboer

Van Beresteijnstraat 22
9641 AB Veendam
Telefoonnummer 0598 625511