Meest brede adviesrol denkbaar

Onze rol als gedelegeerd opdrachtgever behelst zonder twijfel de meest brede adviserende rol denkbaar. Hier is ons motto ‘Top of the Build’ letterlijk op zijn plaats. Alle relevante disciplines in één hand. En waar wij van specialistische input soms gebruik maken van de expertise van een selecte groep adviseurs, blijft altijd van kracht: Eén aanspreekpunt, één eind verantwoordelijke en met één gemeenschappelijk doel.

Bedrijfshuisvesting

Ons doel: “Gezamenlijk de balans vinden tussen uitstraling, bruikbaarheid en betaalbaarheid”

Onze brede persoonlijke ervaring in vastgoed en bouw is gefundeerd op 20 jaar aankopen van- en investeren in vastgoed en bouwgrond, het realiseren van renovaties, verbouwingen, herbestemmingen, woning nieuwbouw en de nieuwbouw van bedrijfsgebouwen. Vanuit eigen huis ondersteund door de bijbehorende werkzaamheden zoals stedenbouwkundig en architectonisch ontwerp, bestekken schrijven, constructies berekenen, bouwfysisica uitwerken, bouwkundig tekenwerk uitvoeren, in bouwteam werken of aanbesteden, opstellen van contractstukken en directievoering komt hier allen tezamen. Zelfs fiscaliteit, financiering en het in alle (juridische) valkuilen trappen die men bij deze processen kan tegenkomen rekenen wij tot waardevolle ervaring.

Kortom, deze rol vormt hét antwoord op de vele vragen van een ondernemer of onderneming met omvangrijke bouwplannen, die niet alle dagen met dit soort bouwprocessen wordt geconfronteerd. Informeer vrijblijvend naar een uitgebreide toelichting op onze werkwijze en een eventuele persoonlijke kennismaking. Ook kunnen wij dan informeren over de beschikbaarheid van capaciteit.