In verkoop

8 unieke rug-aan-rug woningen

Nooitgedacht (Rolde), Br. Quirinuslaan & Stroetenweg
Thuis aan de Brink: Duurzaam & comfortabel wonen
Wonen in het groen met veel privacy
Compleet afgewerkt inclusief bestrating , hagen en hekwerk
Duurzaam & zeer energiezuinig
Riante leefkeuken & living

8 unieke rug-aan-rug woningen

Geborgen wonen in het groen

Ruimte, rust, groen en water in de nabijheid gaan hier hand in hand met de levendigheid van een gevarieerde woonwijk. Nooitgedacht is ruim opgezet met veel groen en genoeg mogelijkheden om in de wijk en in de omgeving een heerlijke wandeling te maken.

U woont midden in het groen. De woningen worden gerealiseerd op compacte kavels met eigen tuin en aangelegde parkeerplaatsen waar u meerdere auto’s kunt parkeren. In uw tuin kunt u een fraai zonneterras kunt aanleggen. De combinatie van uw eigen prive tuin en het groen rondom zorgen voor een ideale geborgen en tegelijk vrije ligging met zicht op het prachtige parklandschap. Allekavels worden afgewerkt middels een erfscheiding tussen de woningen in en hekwerk met hagen. Aan de zijkant van de woningen treft u een grindstrook aan met een betonnen bank die bij uw woning hoort en waar u heerlijk kunt genieten van de omgeving.

Informatie 8 unieke rug-aan-rug woningen

Thuis aan de Brink     

De 8 woningen mogen met recht uniek genoemd worden. De woningen zijn zo ontworpen dat ze qua materiaalgebruik, kleur, lichtinval en detailliering geheel passen in de groene en bosrijke omgeving. De woningen zijn met elkaar gecombineerd tot een ‘vier-onder-een kap woning’ in de markante vorm van de oude drentse schuur. Zo wordt een onstaat er een archiectonisch en landschappelijk fraai gevelbeeld waarbij de woningen te gast zijn in het landschap.

Het karakteristieke en tijdloze ontwerp voorziet in een fraaie lichtinval en veel leefruimte op de begane grond. De entree bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De woningen hebben een royale woonkamer en woonkeuken. Op de verdieping treft u twee riante slaapkamers en een ruime badkamer aan. De grote zolder is bereikbaar via een vaste trap. Op zolder is ruimte voor de wasmachine en droger en treft u het buffervat en de ventilatiebox aan. De houten berging biedt ruimte voor uw fietsen en tuinstoelen en is geintegreerd in het ontwerp van de woning.

Kortom woningen met een markante verschijningsvorm en gebouwd met zeer hoge kwaliteit en luxe materialen. Alle woningen zijn geheel gasloos en voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen. Hierdoor heeft uw woning een prettig binnenklimaat en ervaart u maximaal comfort. Vanaf heden zal uw woning geen zorg zijn, maar kunt u er juist van genieten.

Makelaar

Lamberink Makelaardij

Javastraat 10-18
9401 KZ
Assen