Gerealiseerd

6 halfvrijstaande bosvilla's Borger

Borger, de Klopsteen
6 halfvrijstaande bosvilla's
Ruime kavels
Grote leefkeuken
Schitterende locatie
Onder architectuur gebouwd
Duurzaam en energiezuinig

6 halfvrijstaande bosvilla's Borger

6 halfvrijstaande bosvilla's 

In Borger zijn op een unieke locatie 6 riante, zeer complete halfvrijstaande woningen onder unieke architectuur gerealiseerd.
De bosvilla's zijn gelegen op een schitterende locatie op zeer  ruime kavels van 350 m² .
De karistieke woningen zijn standaard voorzien van onder andere sanitair & tegelwerk, een grote leefkeuken en een gemetselde garage.
De woningen zijn duurzaam gebouwd en zijn goed geïsoleerd en zeer energiezuinig. De woningen zijn standaard voorzien van vloerverwarming, lucht- water warmtepomp en zonnepanelen.

De Woningen 

Architectuur
Door de speelse architectuur ontstaan er riante luxe woningen die zich onderscheiden door de gevelbekleding, hierdoor ontstaat er een wisselend straatbeeld. Op de begane grond hebben de woningen een ruime tuingerichte woonkamer en straatgerichte woonkeuken, welke indien gewenst,  middels suite deuren kan worden gescheiden. Vanuit de hal is er een directe verbinding met de aangebouwde garage welke standaard wordt voorzien van houten openslaande garagedeuren. Op de verdieping treft u royale slaapkamers en een badkamer aan. Middels een vaste trap bereikt u de 2e verdieping waar u de mogelijkheid heeft een extra werk-/ slaap-/ speelkamer te realiseren. Alle woningen beschikken over een garage, ruime voortuin en zeer royale achtertuin (ca. 19 meter diep) welke is gelegen op het zuiden en grenst aan het openbaar groen. Via een achterom zijn de tuinen direct te bereiken. Naast de basiswoning zijn er veel optiemogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk de garage om te bouwen tot slaap- en badkamer of een bijkeuken of speel-/ werkkamer aan te bouwen. 

Duurzaamheid

De woningen staan niet alleen in een groene omgeving maar worden ook nog eens duurzaam gebouwd en zijn zeer energiezuinig. De geheel gasloze woningen zijn voorzien van de modernste installaties en worden standaard voorzien van triple glas, zonnepanelen, vloerverwarming en een lucht/water warmtepomp met topkoeling. Hierdoor heeft de woning  een prettig binnenklimaat en ervaart u maximaal comfort.

Makelaar

Wim Stuursma Makelaardij

Kruisstraat 2-A,
9531 JE Borger
0599 236666