Gerealiseerd

5 vrijstaande bosvilla's Nooitgedacht

Nooitgedacht (Rolde), Brinklaan
Genieten van ruimte, rust en natuur
Fantastische locatie in het groen
Ruime kavels met tuin op het zuiden
Duurzaam en energiezuinig
Grote leefkeuken
Inclusief erker

5 vrijstaande bosvilla's Nooitgedacht

Riant wonen in het groen

Ruimte, rust, groen en water in de nabijheid gaan hier hand in hand met de levendigheid van een gevarieerde woonwijk. Nooitgedacht is ruim opgezet met veel groen en genoeg mogelijkheden om in de wijk en in de omgeving een heerlijke wandeling te maken.

De woningen worden gerealiseerd op ruime kavels. Het groen aan de voor- en achterzijde zorgen voor een ideale geborgen en vrije ligging. De kavels zijn aan de voorzijde ruim van opzet waardoor u op de eigen oprit meerdere auto’s kunt parkeren. In uw tuin kunt u een fraai zonneterras aanleggen.

De woningen

De vijf riante Bosvilla’s zijn zo ontworpen dat ze qua materiaalgebruik, kleur en detaillering, geheel passen in de bosrijke omgeving. De toepassing van de forse kap, hout en metselwerk levert een gevarieerd en uniek straatbeeld op. De bouwkwaliteit is van bijzonder hoog niveau en daarvan plukt u straks de vruchten.

Het karakteristieke ontwerp voorziet in fraaie lichtinval en veel leefruimte op de begane grond. De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning. Naast de riante living hebben de woningen een ruime woonkeuken met directe toegang tot de bijkeuken en garage. De woningen krijgen vier ruime slaapkamers, een luxe badkamer met douche en tweede toilet en een vrij indeelbare tweede verdieping met ruimte voor een vijfde (slaap)kamer en werk- of speelruimte.

De gasloze woningen zij voorzien van de modernste installaties en de gehele begane grond – en eerste verdieping van de woning zijn voorzien van vloerverwarming, hierdoor heeft de woning altijd een prettig binnenklimaat en ervaart u maximaal comfort.

De riante kavels zijn aan de voorzijde ruim van opzet waardoor u op de eigen oprit met gemak met twee auto’s kunt parkeren. In uw tuin gelegen op het zuiden kunt u een fraai zonneterras kunt aanleggen.

Opties

De woningen die u worden aangeboden zijn erg compleet. In de basis zijn ze onder andere voorzien van een erker, een ruime woonkeuken & living, een garage met dubbele houten openslaande deuren en vier slaapkamers. Heeft u toch behoefte aan meer leefruimte of een extra kamer op zolder? Dan heeft u diverse mogelijkheden om uw woning naar eigen wens aan te passen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een extra uitbreiding van de keuken, een bijkeuken& berging in de garage en extra kamers op zolder. Bij specifieke wensen kan er gekeken worden naar een maatwerkoplossing. Een prettig idee voor nieuwe bewoners!

Duurzaamheid  

De woningen staan niet alleen in een groene omgeving maar worden ook nog eens duurzaam gebouwd. De gasloze woningen zijn voorzien van de modernste installaties en worden standaard voorzien van  zonnepanelen, een lucht/water warmtepomp en vloerverwarming op de begane grond en verdieping. Hierdoor heeft de woning altijd een prettig binnenklimaat en ervaart u maximaal comfort.

- Woonoppervlak / inhoud ca 180 m2 en 716 m3

Makelaar

Lamberink

Javastraat 10-18
9401 KZ
Assen