Gerealiseerd

24 halfvrijstaande woningen

Delfzijl, Kwelderland, Slenk- en Saturnusstraat
Vrij wonen in Delfzijl
Bevingsbestendig
Gasloos en energiezuinig
Veel leefruimte
Grote leefkeuken

24 halfvrijstaande woningen

Kwelderland, wonen aan de Slenk- en Saturnusstraat

Ruimte, rust, groen en water in de nabijheid gaan hier hand in hand met de levendigheid van een gevarieerde woonwijk. De wijk is ruim opgezet met veel groen en genoeg mogelijkheden om in de wijk en in de omgeving een heerlijke wandeling te maken.

20200430_gevels_saturnusstraat_bouwnr__1-8.png

De woningen zijn gerealiseerd op ruime kavels.
Het groen aan de voorzijde en de diepe achtertuinen zorgen voor een ideale en vrije ligging. De kavels zijn aan de voorzijde ruim van opzet waardoor u op de eigen oprit met gemak twee auto’s kunt parkeren. In uw tuin kunt u een fraai zonneterras aanleggen.

De woningen

Dit woonplan bestaat uit 24 halfvrijstaande woningen, gesitueerd op een bijzondere locatie aan de Slenk- en Saturnusstraat. Er worden u twee verschillende woningtypen aangeboden: 12 woningen van het type Kanoet en 12 woningen van het type Plevier. Kenmerkend voor de markante woningen zijn de statige- en subtiel gevarieerde gevels. Alle woningen zijn geheel gasloos en worden bevingsbestendig gebouwd. Vanaf heden zal uw woning geen zorg zijn, maar kunt u er juist van genieten.

Aan de hand van de riante basiswoning met luxe houten buitenberging kunt u desgewenst naar eigen keuze uw woning afwerken en optioneel uitbreiden. Bij de Plevier heeft u zelfs de mogelijkheid van het creëren van een slaap- en badkamer op de begane grond. Door het aanbod van verschillende woningtypen is er voor ieder wat wils!  Van een  grote gezinswoning met veel slaapkamers tot een levensloopbestendige woning met een slaap- en badkamer op de begane grond.

Opties

De woningen die u worden aangeboden kunnen ieder naar eigen wens worden uitgebreid. Heeft u behoefte aan meer leefruimte, wilt u op de begane grond slapen en baden of een extra kamer op zolder? Dan heeft u diverse mogelijkheden om uw woning naar eigen wens aan te passen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een extra uitbreiding van de keuken, een gemetselde garage, een bijkeuken en een slaap- en badkamer op de begane grond. Bij specifieke wensen kan er gekeken worden naar een maatwerkoplossing. Een prettig idee voor nieuwe bewoners!

Duurzaamheid

De woningen staan niet alleen in een groene omgeving maar worden ook nog eens duurzaam gebouwd. De gasloze woningen zijn voorzien van de modernste installaties en worden standaard voorzien van 4 zonnepanelen, vloerverwarming op de begane grond en een lucht/water warmtepomp. De verdieping wordt verwarmd middels elektrische radiatoren. Hierdoor heeft de woning altijd een prettig binnenklimaat en ervaart u maximaal comfort. 

Makelaar

Nieboer Makelaars

Overdiep 3
9902 DB Appingedam
Telefoonnummer 0598 625511