Gerealiseerd

8 halfvrijstaande woningen

Nieuw Buinen, Parklaan & Ranonkel
Parkzicht wonen in Nieuw Buinen
Geheel gasloos
Duurzaam & comfortabel
Onder architectuur gebouwd
Diverse uitbreidings- en optiemogelijkheden

8 halfvrijstaande woningen

Parkzicht wonen in Nieuw Buinen

Ruimte, rust, groen en water in de nabijheid gaan hier hand in hand met de levendigheid van een gevarieerde woonwijk. De wijk is ruim opgezet met veel groen en genoeg mogelijkheden om in de wijk en in de omgeving een heerlijke wandeling te maken.

De woningen worden gerealiseerd op ruime kavels. Het groen aan de voorzijde en de diepe achtertuinen zorgen voor een ideale en vrije ligging. De kavels zijn aan de voorzijde ruim van opzet waardoor u op de eigen oprit twee auto’s kunt parkeren. In uw tuin kunt u een fraai zonneterras kunt aanleggen.

zethoven_hornstra_nieuwbuinen.jpg

De woningen  

Dit woonplan bestaat uit 8 halfvrijstaande woningen, gesitueerd op voormalige schoollocatie van de  O.B.S Parklaan. Er worden u twee verschillende woningtypen aangeboden: de Koperwiek en de Goudvink.  Woningen met een markante verschijningsvorm, en gebouwd  met zeer hoge kwaliteit en onderhoudsvriendelijke materialen. Kenmerkend voor de woningen zijn de statige – en subtiel gevarieerde gevels. Alle woningen zijn geheel gasloos en voorzien van zonnepanelen. Vanaf heden zal uw woning geen zorg zijn, maar kunt u er juist van genieten.

Aan de hand van de riante basiswoning met garage kunt u desgewenst naar eigen keuze uw woning afwerken en optioneel uitbreiden. Bij de Goudvink heeft u zelfs de mogelijkheid van het creeren van een slaap – en badkamer op de begane grond. Door het aanbod van verschillende woningtypen is er voor ieder wat wils! Van een grote gezinswoning met veel slaapkamers tot een levensloopbestendige woning met de slaap- en badkamer op de begane grond.

Opties
De woningen die u worden aangeboden kunnen ieder naar eigen wens worden uitgebreid. Heeft u  behoefte aan meer leefruimte, wilt u op de begane grond slapen en baden of een extra kamer op zolder? Dan heeft u diverse mogelijkheden om uw woning naar eigen wens aan te passen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een extra uitbreiding van de keuken, een gemetselde garage, een bijkeuken en een slaap - en badkamer op de begane grond. Een prettig idee voor nieuwe bewoners!

Bijzonderheden
- onder architectuur gebouwd
- geheel gasloos
- duurzaam & comfortabel
- zonnepanelen - veel leefruimte
- grote leefkeuken
- woonoppervlak Koperwiek/ inhoud ca 150 m2 en 500 m3
- woonoppervlak Goudvink / inhoud ca 120 m2 en 440 m3
- mogelijkheid Goudvink levensloopvariant / inhoud ca 150 m2 en 500 m3
- diverse uitbreidings- en optiemogelijkheden
- ruime kavels

Duurzaamheid

De woningen staan niet alleen in een groene omgeving maar worden ook nog eens duurzaam gebouwd. De gasloze woningen zijn voorzien van de modernste installaties en worden standaard voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming op de beganegrond en een lucht/water warmtepomp. De verdieping wordt verwarmd middels electrische panelen. Hierdoor heeft de woning altijd een prettig binnenklimaat en ervaart u maximaal comfort.

Woonoppervlak type Kanoet / ca. 150 m2 en 500 m3
Woonoppervlak type Plevier / ca. 120 m2 en 440 m3
Woonoppervlak type Plevier levensloopvariant / ca. 150 m2 en 500 m3

 

Makelaar

Wim Stuursma Makelaardij

Kruisstraat 2-A,
9531 JE Borger