Per kavel: Twee verschillende formaat villa's mogelijk
Kies de gevel architectuur die bij u past
Prachtig gelegen tussen de bomen in een parkachtige omgeving

4 unieke Brinkzicht Villa's

Vanaf 3 april in verkoop!

Inschrijven kan t/m 12 april op de website: NieuwWonenDrenthe.nl.

Op steenworp afstand van alle voorzieningen in Rolde ligt Nooitgedacht: Een ruim opgezet woongebied waar ruimte, rust en groen hand in hand gaan met een levendige woonomgeving. Dit is een wijk waar u naast genieten van de privacy op uw eigen kavel, uitgebreid kunt wandelen door de parkachtige en boomrijke omgeving. Drenthe op haar mooist. En niet voor niets is ons lands mooiste recreatiegebied 'Hof van Saksen' in deze omgeving gebouwd.

Een uniek woongebied dus en een unieke kans voor u. Midden in dit grotendeels al gerealiseerde plandeel, bieden wij namelijk de laatste 4 bouwkavels met prachtige woonvilla aan. De villa's staan aan de Stroetenweg en hebben direct uitzicht op het nieuw ingerichte open parklandschap ‘de Brink’. Daarom noemen wij dit dan ook: "de Brinkzicht villa’s". De ruime kavels van 485 tot 524 m² bieden naast het prachtige uitzicht, een privacyrijke tuin en de kavels zijn aan de voorzijde zo ruim dat u op uw eigen oprit meerdere auto’s kunt parkeren.

Op iedere kavel kunt u uit twee formaten woonvilla kiezen. Type '7511' heeft een riante plattegrond van buitenwerks gemeten 7.5 x 11.0m. Type '8112' is met een plattegrond van 8.1m x 12.0m zelfs de overtreffende trap. Beide villa's hebben een riante woonkamer, een prachtige open keuken en een inpandige bijkeuken. De verdieping telt 3 slaapkamers, een ruime badkamer en standaard een separaat toilet. De zolder is bij type '8112' zelfs met een vaste trap bereikbaar.

                        door ruimte te bieden aan uw persoonlijke smaak,
                       creëren we tevens een fraai gevarieerd straatbeeld.

Naast een vrije keuze in het formaat, hebben we voor beide villa's meerdere gevels ontworpen. Zo geven we ruimte aan uw persoonlijke smaak en voorkeuren, maar ontstaat  bovendien een fraai gevarieerd straatbeeld. De gevels variëren van steenachtig, steen met hout gecombineerd, of geheel in hout. Daarnaast zijn er varianten met dakoverstekken of juist een strakkere gevelafwerking. Meer hierover onderstaand. Heeft u uw villa en de uitstraling ervan gekozen? Dan volgt nog een ruime keuze in bouwkundige opties zoals een dakkapel of erker en een grote diversiteit aan aanbouwen zoals een uitbreiding van de standaard garage/berging, een geïsoleerde uitpandige bijkeuken of zelfs een aanbouw met een volledig levensloop bestendige plattegrond, voorzien van slaap- en badkamer.

Kavelkaart

Kavel
Bouwnummer Type Kavel opp. Prijs Status
Kavel 1 Type 7511 of Type 8112 524 m² vanaf € 624.900,- v.o.n. te koop
Kavel 2 Type 7511 of Type 8112 524 m² vanaf € 614.900,- v.o.n. te koop
Kavel 3 Type 7511 of Type 8112 523 m² vanaf € 614.900,- v.o.n. te koop
Kavel 4 Type 7511 of Type 8112 485 m² vanaf € 609.900,- v.o.n. te koop