Verkocht

12 halfvrijstaande villa's Veendam

Buitenwoel, villa's aan het water
Waterrijck wonen
Geheel gasloos, duurzaam & energiezuinig
CompIeet afgewerkt inclusief hagen, hekwerk en een terras aan het water
Slapen & baden op de begane grond mogelijk

12 halfvrijstaande villa's Veendam

VERKOCHT
Voor u ligt een uniek woonplan geschikt voor een brede veeleisende doelgroep, gesitueerd op een prachtige plek aan het water aan de Ter Borchlaan in Buitenwoel Veendam.

Het plan geeft een gevoel van luxe, vrijheid en privacy. U vindt enerzijds mensen om u heen, in de nabijheid van voorzieningen, maar anderzijds zult u de rust, natuur en ruimte ervaren. U gaat ook energie besparen. U ervaart een ruime gasloze en comfortabele woning. Een woning waarbij u zorgeloos kunt wonen!

Iedere bewoner krijgt een begeleidingsgesprek met een ecologisch tuinontwerper die advies en tips geeft, toegespitst op de persoonlijke wensen en leefsituatie.
Bij oplevering ontvangen bewoners het boek "Ecologische tuin van aanleg tot beheer".
Iedere woning wordt uitgerust met vogelnestruimte en een bijenhotel.
 

 

Waterrijck Wonen

De 12 halfvrijstaande woningen mogen met recht uniek genoemd worden. De woningen zijn zo ontworpen dat ze qua materiaalgebruik, kleur, lichtinval en detaillering geheel passen in de waterrijke omgeving.

Ruimte, rust, groen en water in de nabijheid gaan hier hand in hand met de levendigheid van een gevarieerde woonwijk. De woningen worden gerealiseerd op ruime kavels aan het water. Het groen aan de voor- en water aan de achterzijde zorgen voor een ideale ligging. De kavels zijn aan de voorzijde ruim van opzet waardoor u op de eigen oprit meerdere auto's kunt parkeren. Uw tuin wordt standaard uitgerust met hagen, hekwerk met hedera en een fraai zonneterras aan het water. Een prettig idee voor u als bewoner!

Het karakteristieke en tijdloze ontwerp voorziet in een fraaie lichtinval en veel leefruimte op de begane grond. De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning. De woningen hebben een royale woonkamer en leefkeuken met directe toegang tot de garage. Op de verdieping treft u drie ruime slaapkamers, een grote dakkapel en een luxe badkamer aan. De royale zolderkamer is berikbaar via een vaste trap. Hier heeft u de mogelijkheid om nog een extra werk- of speelkamer te creeren. 

De woningen zijn voorzien van de modernste installaties en de gehele begane grond- en eerse verdieping van de woning zijn voorzien van vloerverwarming met topkoeling. Hierdoor heeft uw woning een prettig binnenklimaat en ervaart u maximaal comfort. vanaf heden zal uw woning geen zorg zijn, maar kunt u er juist van genieten!

Uitbreidingsopties 

De woningen die u worden aangeboden zijn reeds zeer compleet en raint. Heeft u behoefte aan een slaap- en badkamer op de begane grond, een extra werk- tuinkamer of een grotere garage met bijkeuken? Dan heeft u de mogelijkheden om uw woning naar eigen wens aan te passen. Een prettig idee voor u als nieuwe bewoner. 

Slapen en baden op de begane grond

U kunt uw woning met uw wensen voor de toekomst mee laten veranderen. Hoe onvoorspelbaar deze ook kunnen zijn. U heeft de mogelijkheid om de woning uit te breiden met een slaap en badkamer op de begane grond. Op de begane grond is een ruime slaapkamer met aangrenzende badkamer gesitueerd. Naast het slapen en baden is er ruimte voor een geisoleerde riante inpandige berging en bijkeuken. Praktisch en comfortabel!

Verkoopinformatie:

Nieboer Makelaars

Van Beresteijnstraat 22
9641 AB Veendam
Telefoonnummer: 0598 625511