Gerealiseerd

14 'Blue eMotion' designwoningen

Blauwestad, Kaafijzer
Design wonen aan het water
Unieke leefomgeving
Ruime kavels aan open vaarwater
Onder architectuur gebouwd

14 'Blue eMotion' designwoningen

Vrijstaand wonen met tuin aan het open vaarwater van het Oldambtmeer...

U bent opzoek naar rust en ruimte...U zoekt een plek waar u zich volledig vrij kan voelen, maar toch met alle voorzieningen binnen handbereik. Een plek waar u de ruimte heeft om uw boot bij huis aan te leggen...

De Blue eMotion woning is een uniek woonconcept waarbij u zelf het formaat van uw woning kunt bepalen en waarbij de woningen modulair zijn uit te breiden. Een unieke ontwikkeling in Blauwestad, met alle voorzieningen van Winschoten binnen handbereik en de ruimte om uw boot aan te leggen aan uw eigen steiger en zelfs de mogelijkheid tot het creëren van uw eigen haven. Kortom, de ideale combinatie tussen wonen en recreëren met alle ruimte voor u en uw (klein-)kinderen.

Unieke leefomgeving

Uw boot aan huis, de natuur in uw achtertuin. Op fietsafstand van de voorzieningen van Winschoten, op 30 autominuten van de stad Groningen. Blauwestad biedt een unieke leefomgeving in Noord-Nederland.

Informatie 14 'blue emotion' designwoningen

Het 'Blue eMotion concept'

Het onderscheidende ontwerp van de Blue eMotion sluit naadloos aan bij de filosofie van Blauwestad. De woning is transparant en licht en brengt de natuurbeleving dichterbij. De strakke moderne vorm straalt rust en eenvoud uit en de natuurlijke materialen dragen bij aan een optimale integratie in de omgeving. Een ontwerpstijl, waarin de optimale balans is gevonden tussen uitstraling, bruikbaarheid en betaalbaarheid. De woningen worden vanuit dit architectonische concept namelijk geheel op maat ontworpen, bijna alles is mogelijk. De indeling laat zich aanpassen aan uw specifieke wensen en woonstijl. De woning is daarnaast uitzonderlijk energiezuinig en voorzien van diverse comfortabele gemakken zoals vloerverwarming in de gehele woning.

De Blue eMotion woninglijn heeft voor iedere doelgroep wat te bieden. In de basis is de woning voorzien van een woonkeuken, ruime living en drie slaapkamers. Diverse uitbreidingsmogelijkheden zijn al voorbereid waarmee de woning uit te breiden valt met o.a. een slaapkamer op de begane grond. De bouwtechniek is onderscheidend. Het door Zethoven Bouwplan Groep tot in detail ontwikkelde bouwsysteem leidt tot minimale milieubelasting, optimale eigenschappen ten aanzien van energieverbruik en een zeer hoge prijs-kwaliteitverhoging. De woningen hebben een EPC van 0,4m²K/W en standaard voorzien van een warmtepomp en 10 zonnepanelen. Daarnaast zijn de woningen preventief ontworpen in een aardbevingsbestendig bouwsysteem.

zethoven-hornstra_blauwestad_kaafijzer_maq_3.jpg

Woningtypes

Binnen de Blue eMotion woninglijn worden twee basistypes onderscheiden, de 60100 (6,0x10,0m) en de 70105 (7,0x10,5m). Beide woningen bieden een ruime living en fraaie woonkeuken met een fantastisch wijds uitzicht over de tuin en het water. De woningen zijn erg praktisch door de ruime inpandige bijkeuken met opstelplaats voor een wasmachine en droger.

De Blue eMotion 60100 heeft een totaal woonoppervlak van ruim 100m², met het grote glasoppervlak op de begane grond biedt deze prachtig uitzicht op de tuin. Samen met de vide/trapopgang in de woonkamer is de ruimte werkelijk uniek te noemen. Op de verdieping zijn drie fraaie slaapkamers gesitueerd. De ruime badkamer biedt ruimte voor een douche, bad en optioneel tweede toilet.

De Blue eMotion 70105 heeft een totaal woonoppervlak van ruim 120m². De trap is in de hal gesitueerd, waarmee er vrij zicht tussen de woonkamer en woonkeuken wordt gerealiseerd, waardoor er vanuit elke hoek fantastisch uitzicht op de tuin en het water is. Op de verdieping zijn vier riante slaapkamers gesitueerd. De ruime badkamer biedt ruimte voor een douche, bad en tweede toilet.

Opties

Binnen de Blue eMotion woningtypes zijn diverse optionele uitbreidingen mogelijk, inclusief het verbreden of verlengen van de woningen, of op basis van individueel maatwerk.

Meer informatie over Blauwestad:

Projectbureau Blauwestad

Redersplein 2
9685 AW Blauwestad