Spectaculaire indeling met vide
Slaap- en badkamer op de begane grond
Onder architectuur gebouwd
Riant en comfortabel wonen

4 rug-aan-rug 'Barnhouse' villa's

Riant en Zorgeloos wonen
Zoekt u de optimale woonvorm die past bij de volgende fase van uw leven? Dan is dit unieke woonplan met 4 rug-aan-rug villa’s aan De Es misschien wel hèt antwoord op uw ultieme woonwens. Met ruimte voor u zelf en uw kinderen, of juist een woning voor als de kinderen de deur uit zijn?
Een uniek plan geschikt voor een brede veeleisende doelgroep, gesitueerd op een prachtige plek aan De Es in Nooitgedacht nabij Rolde.Het plan geeft een gevoel van luxe, vrijheid en privacy. U vindt enerzijds mensen om u heen, in de nabijheid van voorzieningen, maar anderzijds zult u de rust, natuur en ruimte ervaren. U gaat ook energie besparen. U ervaart een ruime, gasloze en comfortabele woning. Een woning waarbij u zorgeloos kunt wonen!

Maak kennis met het Wonen aan De Es
Het nieuwe woongebied ‘Wonen aan de Es’ in Nooitgedacht ligt aan de rand van de vroegere Es van Rolde. Hier ging het landschap over in uitgestrekte heidevelden. Wonen aan de Es wordt een bijzonder woongebied met landschappelijk gelegen woningen. Wonen aan de Es is geinspireerd op het Drentse Es- dorpen landschap en heeft daarvan alle kenmerken. Ingredienten zijn bijzondere straatprofielen met grasbermen en laanbeplanting, open weilandjes, hagen en pleintjes in de vorm van een brink.

Geborgen wonen in het groen 
De woningen worden gerealiseerd op ruime kavels van circa 345 - 422  m². De tuinen worden begrensd door lage hagen met doorkijken naar groene open ruimten. Het groen aan de voor – en zijkant  zorgen voor een ideale geborgen en tegelijkertijd ook vrije ligging. U kunt zowel aan de voor – als zijkant van uw woning een fraai zonneterras aanleggen. De inrit naar uw erf wordt door de gemeente gerealiseerd. Op uw eigen kavel heeft u ruimte voor het parkeren van twee auto’s. Bezoekers kunnen op de rijbaan of in de berm parkeren. In de openbare ruimte worden geen officiele parkeerplaatsen gerealiseerd. Dit is een belangrijke bijdrage voor het gewenste beeld van wonen in het groen.

 

 

De Barnhouse ‘rug -aan -rug’ villa’s
Het ‘Barnhouse’ concept staat voor robuust en royaal wonen, subtiel uitgevoerd in hout. De uitgesproken hoogwaardige architectuur met de strakke minimalistisch hoofdvorm en natuurlijk materiaalgebruik straalt ingetogen rust uit en zorgt voor een optimale integratie in de omgeving. Deze rug-aan-rug schuurwoningen refereren daarmee naar het Drentse boerderijen landschap.

In het ‘Barnhouse’ concept, is de optimale balans is gevonden tussen uitstraling, bruikbaarheid en betaalbaarheid.

Het ontwerp kent fijnzinnige detaillering zoals uitgewerkte gevelarchitectuur en hoogwaardig materiaalgebruik met de toepassing van fraaie houten gevelbekleding, baksteen schoorstenen en keramische pannen. De woningen beantwoorden aan de moderne woonwens: zeer ruim en open van karakter. De woning is door de vele ramen en puien rondom zeer transparant, wat daglicht en de landelijke omgeving letterlijk bij u binnenbrengt.

De riante Barnhouse villa’s bieden een perfecte oplossing als u een voorkeur heeft voor een volwaardig woonprogramma op maaiveld niveau. Zo een programma geeft naast de praktische eigenschappen van levensloopbestendig wonen een groot gevoel van luxe en comfort en kan daarmee ook voor een jonge doelgroep een fraaie optie zijn. De woning heeft een zeer riante living die in verbinding staat met de royale open keuken. Bijzonder element in de woning is de vide ter plaatse van de keuken die zorgt voor een spectaculaire ruimtebeleving. Naast de slaapkamer met badkamer op de begane grond, vindt u op de verdieping nog eens twee grote slaapkamers en een bergkamer.  Optioneel kunt u de verdieping indelen met een tweede badkamer - en zelfs een extra vierde slaapkamer. De riante zolder is bereikbaar via een vaste trap en biedt een zee aan ruimte.

De hoge architectonische eisen die aan dit bouwplan worden gesteld, maken ook dat de berging in het totaalontwerp is meegenomen. Met de verplichte hellende daken, ontstaan prachtige ruimten voor berging en stalling.

Makelaar

Lamberink Makelaardij

Javastraat 10-18
9401 KZ Assen
Telefoonnummer 0592-338410