In verkoop

4 rug-aan-rug villa's

Nooitgedacht (Rolde)
Esrijck
Spectaculaire indeling met vide
Slaap- en badkamer op de begane grond
Onder architectuur gebouwd
Riant en comfortabel wonen

4 rug-aan-rug villa's 2e Fase

Nog slechts 1 beschikbaar! De bouw start in juli 2024! 

Na de succesvolle verkoop van de eerste 4  rugaanrug 'Barnhouse' villa's, is het plan Esrijck uitgebreid met een 2e fase rugaanrug 'Barnhouse' villa's aan de ES. 
Door lid te worden van de pagina van Nieuw Wonen Drenthe ontvangt u de nieuwsbrief van het project.

Riant en Zorgeloos wonen
Zoekt u de optimale woonvorm die past bij de volgende fase van uw leven? Dan is dit unieke woonplan met 4 rug-aan-rug villa’s aan De Es misschien wel hèt antwoord op uw ultieme woonwens. Met ruimte voor u zelf en uw kinderen, of juist een woning voor als de kinderen de deur uit zijn?
Een uniek plan geschikt voor een brede veeleisende doelgroep, gesitueerd op een prachtige plek aan De Es in Nooitgedacht nabij Rolde.Het plan geeft een gevoel van luxe, vrijheid en privacy. U vindt enerzijds mensen om u heen, in de nabijheid van voorzieningen, maar anderzijds zult u de rust, natuur en ruimte ervaren. U gaat ook energie besparen. U ervaart een ruime, gasloze en comfortabele woning. Een woning waarbij u zorgeloos kunt wonen!

Wonen aan De Es
Het nieuwe woongebied ‘Wonen aan de Es’ in Nooitgedacht ligt aan de rand van de vroegere Es van Rolde. Hier ging het landschap over in uitgestrekte heidevelden. Wonen aan de Es wordt een bijzonder woongebied met landschappelijk gelegen woningen. Wonen aan de Es is geinspireerd op het Drentse Es- dorpen landschap en heeft daarvan alle kenmerken. Ingredienten zijn bijzondere straatprofielen met grasbermen en laanbeplanting, open weilandjes, hagen en pleintjes in de vorm van een brink.
De woningen staan informeel gesitueerd op de kavels die worden begrensd door lage hagen met doorkijken naar groene open ruimten. Via de open ruimten zijn er fraaie vergezichten naar het landschap. De gevarieerde bebouwing is individueel herkenbaar en bestaat uit één bouwlaag met forse kap.

Geborgen wonen in het groen 
De woningen worden gerealiseerd op ruime kavels van circa 425 - 435 m². De tuinen worden begrensd door lage hagen met doorkijken naar groene open ruimten. Het groen aan de voor – en zijkant  zorgen voor een ideale geborgen en tegelijkertijd ook vrije ligging. U kunt zowel aan de voor – als zijkant van uw woning een fraai zonneterras aanleggen. De inrit naar uw erf wordt door de gemeente gerealiseerd. Op uw eigen kavel heeft u ruimte voor het parkeren van twee auto’s. Bezoekers kunnen op de rijbaan of in de berm parkeren. In de openbare ruimte worden geen officiele parkeerplaatsen gerealiseerd. Dit is een belangrijke bijdrage voor het gewenste beeld van wonen in het groen.

Kavelkaart

Kavel
Bouwnummer Type Kavel opp. Vanaf prijs v.o.n. Status
Kavel 5 Barnhouse 426 m² verkocht
Kavel 6 Barnhouse 435 m² verkocht
Kavel 7 Barnhouse 435 m² verkocht
Kavel 8 Barnhouse 425 m² verkocht