In verkoop

3 vrijstaande 'Barnhouse' villa's

Nooitgedacht (Rolde)
Esrijck
Wonen aan de Es
Uniek 'Barnhouse' concept
Energie neutraal
Slapen en baden op de begane grond

3 vrijstaande 'Barnhouse' villa's

Maak kennis met het Wonen aan De Es

Het nieuwe woongebied ‘Wonen aan de Es’ in Nooitgedacht ligt aan de rand van de vroegere Es van Rolde. Hier ging het landschap over in uitgestrekte heidevelden. Wonen aan de Es wordt een bijzonder woongebied met landschappelijk gelegen woningen. Wonen aan de Es is geinspireerd op het Drentse Es- dorpen landschap en heeft daarvan alle kenmerken. Ingredienten zijn bijzondere straatprofielen met grasbermen en laanbeplanting, open weilandjes, hagen en pleintjes in de vorm van een brink.

De woningen staan informeel gesitueerd op de kavels die worden begrensd door lage hagen met doorkijken naar groene open ruimten. Via de open ruimten zijn er fraaie vergezichten naar het landschap. De gevarieerde bebouwing is individueel herkenbaar en bestaat uit één bouwlaag met forse kap. De bijgebouwen zijn op informele wijze op het erf gesitueerd.

Riant en Zorgeloos wonen

Zoekt u de optimale woonvorm die past bij de volgende fase van uw leven? Dan is dit unieke woonplan met 3 individuele ‘Barnhouse’ villa’s aan De Es misschien wel hèt antwoord op uw ultieme woonwens. Met ruimte voor u zelf en uw kinderen, of juist een woning voor als de kinderen de deur uit zijn? Een uniek plan geschikt voor een brede veeleisende doelgroep, gesitueerd op een prachtige plek aan De Es in Nooitgedacht nabij Rolde.

Het plan geeft een gevoel van luxe, vrijheid en privacy. U vindt enerzijds mensen om u heen, in de nabijheid van voorzieningen, maar anderzijds zult u de rust, natuur en ruimte ervaren. U gaat ook energie besparen. U ervaart een ruime, gasloze en comfortabele woning. Een woning waarbij u zorgeloos kunt wonen!

 

Kavelkaart

Kavel
Bouwnummer Type Kavel opp. Vanaf prijs v.o.n. Status
Kavel 1 Barnhouse Villa (hout) 803m² verkocht
Kavel 2 Barnhouse Villa (steen) 786m² € 768.650 te koop
Kavel 3 Barnhouse Villa (hout) 797m² verkocht