In verkoop

3 'Barnhouse' villa's

Nooitgedacht (Rolde) 'Barnhouse' villa's
Esrijck; wonen aan de Es
Wonen aan de Es
Uniek 'Barnhouse' concept
Energie neutraal
Slapen en baden op de begane grond

3 'Barnhouse' villa's

Maak kennis met het Wonen aan De Es

Het nieuwe woongebied ‘Wonen aan de Es’ in Nooitgedacht ligt aan de rand van de vroegere Es van Rolde. Hier ging het landschap over in uitgestrekte heidevelden. Wonen aan de Es wordt een bijzonder woongebied met landschappelijk gelegen woningen. Wonen aan de Es is geinspireerd op het Drentse Es- dorpen landschap en heeft daarvan alle kenmerken. Ingredienten zijn bijzondere straatprofielen met grasbermen en laanbeplanting, open weilandjes, hagen en pleintjes in de vorm van een brink.

De woningen staan informeel gesitueerd op de kavels die worden begrensd door lage hagen met doorkijken naar groene open ruimten. Via de open ruimten zijn er fraaie vergezichten naar het landschap. De gevarieerde bebouwing is individueel herkenbaar en bestaat uit één bouwlaag met forse kap. De bijgebouwen zijn op informele wijze op het erf gesitueerd.

Riant en Zorgeloos wonen

Zoekt u de optimale woonvorm die past bij de volgende fase van uw leven? Dan is dit unieke woonplan met 3 individuele ‘Barnhouse’ villa’s aan De Es misschien wel hèt antwoord op uw ultieme woonwens. Met ruimte voor u zelf en uw kinderen, of juist een woning voor als de kinderen de deur uit zijn? Een uniek plan geschikt voor een brede veeleisende doelgroep, gesitueerd op een prachtige plek aan De Es in Nooitgedacht nabij Rolde.

Het plan geeft een gevoel van luxe, vrijheid en privacy. U vindt enerzijds mensen om u heen, in de nabijheid van voorzieningen, maar anderzijds zult u de rust, natuur en ruimte ervaren. U gaat ook energie besparen. U ervaart een ruime, gasloze en comfortabele woning. Een woning waarbij u zorgeloos kunt wonen!

 

De 'Barnhouse' villa's 

Het ‘Barnhouse’ concept staat voor robuust en royaal wonen, subtiel uitgevoerd in hout of solide in steen. De uitgesproken hoogwaardige architectuur met de strakke minimalistisch hoofdvorm en natuurlijk materiaalgebruik straalt ingetogen rust uit en zorgt voor een optimale integratie in de omgeving. Deze schuurwoningen refereren daarmee naar het Drentse boerderijen landschap.

Het ontwerp kent fijnzinnige detaillering zoals uitgewerkte gevelarchitectuur, extra diep geplaatste kozijnen en hoogwaardig materiaalgebruik met de toepassing van fraaie houten gevelbekleding, baksteen en keramische pannen. De woningen beantwoorden aan de moderne woonwens: zeer ruim en open van karakter. De woning is door de vele ramen en puien rondom zeer transparant, wat daglicht en de landelijke omgeving letterlijk bij u binnenbrengt.

De Barnhouse villa’s bieden een perfecte oplossing als u een voorkeur heeft voor een volwaardig woonprogramma op maaiveld niveau. Zo een programma geeft naast de praktische eigenschappen van levensloopbestendig wonen een groot gevoel van luxe en comfort en kan daarmee ook voor een jonge doelgroep een fraaie optie zijn. Naast de riante slaapkamer met badkamer ensuite op de begane grond, vindt u op de verdieping namelijk twee grote slaapkamers en de mogelijkheid voor een tweede badkamer. De woning heeft ook bij deze woningvariant weer een zeer riante living en een open keuken, die in verbinding staat met de royale eetkamer. De optionele erker creëert daarbij nog eens een spectaculaire uitbreiding van die ruimte.

De hoge architectonische eisen die aan dit bouwplan worden gesteld, maken ook dat bijgebouwen in bijpassende architectuur worden mee ontworpen. Met de verplichte hellende daken, ontstaan prachtige bergzolders, naast ruime voor berging en stalling. Er worden verschillende varianten bijgebouwen aangeboden, van royale bergruimte, tot volwaardige stallingen voor meerdere auto’s. Ook bieden de bijgebouwen in geïsoleerde uitvoering mogelijkheden voor eventuele specifieke invullingen, zoals een atelier of kantoor

Uitbreidingsopties
De voorgestelde ‘Barnhouses’ en de bijbehorende bijgebouwen zijn reeds zeer compleet en riant uitgevoerd. Heeft u echter behoefte aan specifieke aanpassingen, dan zijn maatwerk aanpassingen bespreekbaar.

Duurzaamheid vanzelfsprekend

U woont niet alleen in het groen, maar ieder ‘Barnhouse’ wordt ook zeer energiezuinig gebouwd. Er wordt bijvoorbeeld met behulp van zeer hoogwaardige isolatie, de toepassing van PV-panelen en een warmtepomp zo efficiënt mogelijk met energie omgesprongen. De ‘Barnhouses’ zijn daarmee uitzonderlijk energiezuinig en vriendelijk voor uw portemonnee. Bijkomend zijn de woningen voorzien van diverse comfortabele gemakken zoals vloerverwarming en mogelijke topkoeling. Er is veel aandacht voor een spaarzame omgang met energie conform de nieuwe BENG-eisen. Dat is goed voor het milieu, maar ook voor uw comfort. Vloerverwarming - standaard op de begane grond en de verdieping - is heerlijk comfortabel! Bovendien heeft u geen radiatoren meer nodig. Dat bespaart ruimte en geeft meer vrijheid om de woning in te delen.

 

 

Makelaar

Lamberink Makelaardij

Javastraat 10-18
9401 KZ Assen
Telefoonnummer 0592-338410