Verkocht

2 kavels Oranjewoud

Oranjewoud, Prinses Marijkelaan
Unieke kans in hartje bosrijk Oranjewoud
ook de laatste kavel onder optie...
Unieke kans
Riant formaat bouwkavels
Maatwerk woning ontwerp mogelijk

2 kavels Oranjewoud

Na het succesvol afgeronde project met 3 fantastische kavels in het hartje van Oranjewoud, is aangrenzend opnieuw een geweldige locatie verworven. Gelegen tussen de Lollius Ademalaan en de Prinses Marijkelaan, ligt een prachtige 'boskamer' van circa 2.300m² waar twee bouwkavels worden gesitueerd:

Kavel 1 (1.113m²):   verkocht
Kavel 2 (1.187m²):   verkocht   

Een absolute buitenkans op een prachtige bouwlocatie in het statige Oranjewoud. Deze bouwkavels liggen middenin het ongeveer 1.600 inwoners tellende dorp, dat omarmd wordt door de circa 400 hectare parkachtige bossen van Oranjewoud. Op letterlijke loopafstand van de monumentale Overtuin, het exclusieve Parkhotel Tjaarda en landgoederen zoals Oranjestein, maar vooral natuurlijk te midden van de uitgestrekte natuur en wandelbossen.

De bouwkavels zijn een onderdeel van een unieke ontwikkeling van totaal vijf royale kavels, waarvan reeds vier verkocht zijn, zelfs zonder openbaar in verkoop te zijn aangeboden. Oprecht een unieke kans dus.  De royale bouwkavels meten circa 1.113m² en 1.187m² en de voorliggende straat kent geen doorgaande verbinding, waarmee dit gegarandeerd een van de rustigste woonstraten in de omgeving betreft. De bezonning van de kavels is daarbij optimaal, de achtertuin is namelijk onbelemmerd op zuidwest georiënteerd. Aan de voorzijde bevindt zich een indrukwekkende bomensingel met diverse monumentale bomen.

Inclusief maatwerk woningontwerp
De mogelijkheden zijn groot als het gaat om uw toekomstige woning. Lokaal bouwplan ontwikkelaar Zethoven Bouwplan Groep die met veel zorg aan deze ontwikkeling heeft gewerkt, is gespecialiseerd in bouwprojecten met maatwerk villabouw en neemt u dan ook bij de hand in het ontwerpproces. Er zijn weliswaar uitgangspunten ten aanzien van de architectuur en de omvang van de woning bepaald, maar daarbinnen zijn maatwerk en diverse ontwerpstijlen mogelijk. Enkele referentiebeelden vindt u bij deze presentatie. Naast architectuur en plattegronden op maat,  kunt u een zeer energiezuinige of zelfs energie neutrale woning bouwen en daarmee de toekomst met vertrouwen tegemoet zien ten aanzien van de ontwikkeling van energieprijzen.  

De getoonde prijsstelling betreft de bouwkavel, alsmede het maken van een maatwerk ontwerp van de woning. De bouwkosten en de legeskosten voor de bouwvergunning zijn niet in de prijs opgenomen. Wel zijn alle adviesrapporten die benodigd zijn voor het verkrijgen van een bouwvergunning onderdeel van de prijs.

Kortom, een unieke mogelijkheid om bewoner te worden van een energiezuinige en op maat gebouwde nieuwbouwvilla, op een unieke plek midden in het exclusieve Oranjewoud. Zo een kans komt niet vaak voorbij. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met de verkoopmakelaar op.

verkopend makelaar

Hoekstra makelaardij

Telefoonnummer: 0513 628 300
Adres: Nieuwstraat 29, 8441 GC Heerenveen